Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws
Circulariteit
Lidbedrijf
Onderwijs en Arbeidsmarkt

Workshop duurzaam verpakken

2/9/2024
Circular Plastics Alliance geeft een workshop "Aan de slag met duurzaam verpakken"

Circular Plastics Alliance:

"Tijdens onze geslaagde Logistieke Workshop Brancheplan Verpakkingen januari j.l. hebben wij gezien dat er al mooie stappen in de keten worden gezet en er diverse duurzame ideeën beschikbaar zijn. Wij krijgen vanuit diverse deelnemers vragen over hoe nu verder? Na inspiratie volgt activatie en doorstappen is een logisch gevolg.

Op basis van deze interesse hebben wij voor de mensen die bij onze workshop in januari jl. aanwezig waren een nieuwe activatie workshop ontwikkeld omtrent vier verschillende onderwerpen waarop ingeschreven kan worden. Deze workshop is ontwikkeld zodat er binnen gerichte onderwerpen stappen gemaakt kunnen worden op het gebied van verduurzamen binnen verpakkingen. Vanuit deze sprints kunnen de actieplannen verder ontwikkeld en uitgevoerd worden.

De onderwerpen die voorbij komen zijn:

1. Ladingdragers

2. Hergebruik van verpakkingen

3. Recyclen en gesloten ketens

4. CSRD & PPWR richtlijnen en actieplannen

Ben jij bij de volgende stap?

Datum: 20 september

Tijd: 13:00 - 16:30

Locatie: GP Groot, Boekelerdijk 13, 1812 LV Alkmaar

Kosten: €150,- per deelnemer

Via onderstaande link tref je de uitwerking van deze workshop aan. Mocht jij interesse hebben om je bij deze workshops aan te sluiten dan horen we dat graag middels een reactie naar info@circular-plastics-alliance.com voor 20-09-2024 of jij (en jouw collega’s) aanwezig zijn."

Klik hier voor meer informatie

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief