Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws

Terugblik Algemene Ledenvergadering

25/6/2024
Bekijk de korte terugblik van de Fedet ALV

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Fedet kregen de leden een divers programma voorgeschoteld waarin kennisdelen centraal stond. Na het doorlopen van de standaard agenda-items (mededelingen, financiën, terugblik afgelopen periode), was er ruim tijd om de vele activiteiten van Fedet onder de aandacht te brengen.

De voortgang van de volgende initiatieven werd met de leden gedeeld:

- Met LED kan het

- Zo werkt de groothandel

- Brancheplan Verpakkingen

- Elektrotechniek.tv

Kenniscarrousel

Na het officiële deel kwamen diverse sprekers aan het woord voor een heuse ‘Kenniscarrousel’.

- Job Barnhoorn van Competition Support gaf een korte introductie over lobby en belangenbehartiging.

- Willem Pel van digiGO nam  het stokje over en nam de aanwezigen mee in zijn presentatie over productdata en traceerbaar bouwen en installeren.

- In het kader van duurzaamheid, digitalisering en milieudata vormde Paul Borghouts van Fedet/ FME een logische overgang naar het onderwerp: ‘chronische milieudata-honger’. Dit zorgde voor een mooie interactie met het aanwezige publiek.

- Recent sloot de Circulair Plastic Alliance zich aan bij Brancheplan Verpakkingen. Henk Kras verzorgde namens de alliantie een interessante presentatie over de Circulariteit & Closed Loop van plastics.

- Fedet collega Henry Lootens sloot af met een wervelende presentatie over Netcongestie & Verdeelinrichtingen. Hij sprak een aantal leden direct aan en wees hij op geheel eigen wijze op hun verantwoordelijkheid. Als Federatie Elektrotechniek moeten we met elkaar laten zien dat wij dit onderwerp als geen ander kunnen claimen.

Tijdens de borrel werd nog druk nagepraat over o.a. netcongestie, belangenbehartiging en andere relevante onderwerpen die de Fedet leden samen delen.

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief