Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Energietransitie
Nieuws
Onderwijs en Arbeidsmarkt

Masterclass: Zonder gelijkspanning geen energietransitie

22/8/2023

Volg de masterclass 'Zonder gelijkspanning geen energietransitie' over de mogelijkheden van gelijkspanningstechnologie in de energietransitie. Met vijf experts die hun kennis en ervaring delen.

Wisselspanning is al meer dan een eeuw de basis van ons elektriciteitssysteem. Indertijd was dat een logische keuze, maar de elektriciteitsmarkt en de techniek zijn sindsdien flink veranderd. In de energietransitie bewegen we van een centrale naar een meer decentrale opwek van elektriciteit met meer gelijkspanningstechnologieën, zoals zonnepanelen en batterijen. Ook zijn er nieuwe ontwikkelingen in de vermogenselektronica die het gebruik van gelijkspanning veiliger en makkelijker maken. De uitdaging nu is hoe de gelijkspanningstechnologie bij kan dragen aan de energietransitie.MasterclassVanuit het unieke en gezamenlijke netwerk van bedrijven en organisaties betrokken bij de gelijkspanningstechnologie in het energiedomein, organiseren Stichting Gelijkspanning Nederland, Connectr, Sustainable Electrical Energy Centre of Expertise (SEECE), TU Delft en de The Hague University of Applied Sciences een masterclass over de mogelijkheden van gelijkspanningstechnologie in de energietransitie. Met vijf experts die hun kennis en ervaring delen.

Meer informatie en aanmelden

De masterclass vindt plaats bij Connectr – Shared Office, Industriepark Kleefse Waard (IPKW). Het adres is Westervoortsedijk 73, Arnhem. De deelname bedraagt €295,-. Bij meer deelnemers van één bedrijf of organisatie geldt € 245,-.Meld je hier aan, op deze pagina vind je ook de aanvullende informatie over het programma.

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief