Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws
Circulariteit

Brancheplan Verpakkingen | Webinar handelingsperspectieven 26 juni

20/6/2024
Komende woensdag 26 juni van 09:30-10:30 staat er een inspirerende webinar op de agenda.

Komend jaar staat het Brancheplan Verpakkingen in het teken van ‘opschalen’ en willen we deelnemende organisaties praktische handvatten geven om zelf mee aan de slag te gaan. komende woensdag 26 juni van 09:30-10:30 staat er vanuit het Brancheplan Verpakkingen een inspirerend webinar gepland. Ook als je nog geen deelnemer bent, nodigen we onze leden van harte uit om het webinar te volgen.

Sprekers

Dit webinar staat in het teken van de handelingsperspectieven karton & plastic. Tijdens dit webinar delen kennispartners Janssen Packaging, een Bunzl bedrijf (Jelle Smit) en Hollarts Plastic Group (Allard Froon) hun ervaringen over het verminderen en verduurzamen van verpakkingen en leiden ze je door de wereld van duurzame alternatieven voor plastic en karton.

Vanuit diverse partijen worden er concrete handvatten geboden om hiermee aan de slag te gaan. Ook is er alle ruimte voor vragen vanuit de deelnemers.

Meer informatie en aanmelden

Je kunt je hier aanmelden.

Mocht je alvast naar de handelingsperspectieven op zoek zijn, klik dan hier voor meer informatie over plastic en/ of karton.

Kun je niet deelnemen aan het webinar, geef je dan alsnog op. We zullen er dan voor zorgen dat je het webinar op een later tijdstip kunt terugkijken. Na aanmelden zie je de teamslink in je scherm; bewaar deze goed. Een dag voor het webinar zal de teamslink nogmaals met alle aanmeldingen worden gedeeld.

Tot 26 juni a.s. online.

Deelname Brancheplan Verpakkingen

Ook deelnemen aan het Brancheplan Verpakkingen? Bekijk de informatie pagina van Fedet.

Voor meer achtergrondinformatie, raadpleeg het eerdere nieuwsbericht met de oproep voor deelname vanuit Fedet.

Deze deelnemers gingen je al voor: www.brancheplanverpakkingen.nl/wie-doet-er-mee

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief